YRITYS

Bulevardin Kotimeklarit Oy LKV on yksityinen vuodesta 2002 pääkaupunkiseudulla toiminut perinteinen asiakaslähtöinen kiinteistönvälitysalan yritys.

Toimistomme sijaitsee Helsingin Ullanlinnassa, toiminta-alueenamme on koko pääkaupunkiseutu.

Olemme olleet lähes koko 2000-luvun ajan johtava toimija Etelä-Helsingin alueella. Teemme vuosittain n. 300 asunto- ja kiinteistökauppaa pienistä yksiöistä perheasuntoihin, arvohuoneistoihin ja kokonaisiin kerrostaloihin.

Yrityksemme menestyksen kulmakiviä on aina ollut vallitsevaan markkinatilanteeseen perustuva, asiantunteva ja rehellinen myyntihinnan määrittäminen, energinen ja ihmisläheinen tapamme toimia, näkyvä ja laadukas markkinointi sekä laaja asiakasverkostomme. Tiivis yhteydenpito toimeksiantajiimme on keskeinen osa toimintatapaamme.

Rakentaja-asiakkaille ja taloyhtiöille tarjoamme kiinteistönvälitysalan kokonaispalvelua. Teemme maksutta rakennushankkeiden sekä valmiiden kohteiden hinnoittelun, tuotamme rakentajille kattavan markkina-analyysin, kuvaamme vaiheittaisen palvelu- ja myyntiprosessin sekä asetamme selkeät tavoitteet projektin jokaiselle vaiheelle. Palvelulupauksemme rakennusliikkeille: Vastaamme projektin myynnistä tavoitteellisesti ja parhaalla ammattitaidolla aina kohteen hinnoittelusta viimeiseen kauppaan saakka.

Yrityksellämme on myös ainutlaatuinen Russian Relations – konsepti, jonka kohderyhmänä ovat sekä Venäjällä, että Suomessa asuvat venäläiset asiakkaat, jotka haluavat sijoittaa Suomen asuntomarkkinoille. Konsepti tarjoaa myös tehokkaan kanavan myynnissämme oleville arvoasunnoille.